Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy minden lányban van egy bizonyos leszbikus hajlam?
Azt nem mondanám, hogy minden lányban. Bennem volt kíváncsiság, kipróbáltam, de többet nem áll szándékomban. Nem volt rossz, de maradok a férfiaknál :)
23/N
Bárcsak lenne.... De sajnos ez elég egyéni, nem lehet így leegyszerűsíteni.
Vannak olyanok, akikről tudom, hogy bár a fiúkat szeretik, könnyen belemennének, hogy lánnyal is kipróbálják... Őket hívjuk kíváncsinak.
Vannak biszexek, (sose értettem őket) akik ugyan mindkét nemmel csinálják, de csak az egyikbe tudnak beleszeretni. Nagy részük a férfiakba, de találkoztam már az ellenkezőjével is... Csak ritka mint a fehér holló.
Vannak olyan lányok, akik nem hangoztatják, hogy kipróbálnák lánnyal, sőt, heteróként gondolnak magukra, mégis életük során egyszer, egy nőbe beleszeretnek, akivel kapcsolatban is tudnának élni. Persze mindig szakítás a vége, és visszatérnek az ellenkező nemhez, soha nem felejtik el, de más nőbe nem szeretnek bele. Sajnos...
Vannak olyanok, akik a buli, a nyár, a haverok, az "élj mának" kedvéért kipróbálják a szex részét, de tök heterók.
Ismerek olyat, aki teljes mértékben heteró, soha ki sem próbálná nővel.
És vagyunk mi, leszbikusok, akik csak a nőket szeretjük. Volt köztünk olyan, aki volt a másik nemmel is, és ún. "aranycsillag" is, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!