Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok szerintetek ez normális? :D
Figyelt kérdés
Az összes osztálytársaimnak az ilyen nyálgéppasik tetszenek mint pl.:Justin Bieber,a 1Dtagjai meg stb...és én meg ki nem állhatom őket...nekem a férfias érett pasik tetszenek.:mint pl.: Mark Whalberg,Colin farrell ezt elmondtam az osztálytáraimnak persze teljesen felháborodtak hogy én undorodom ezektől a fiúknak nevezett valamiktől és azt hajtogatják hogy apakomplexusom van de hiába mondom nekik hogy az apakomplexus nem ilyen akkor is szekálnak am annyira nem zavar csak egyszer majd jól felrúgom őket...xdddddd ti mit gondoltok? :D2013. okt. 2. 17:13
11/17 anonim válasza:
normálisnak kéne lennie, én is ilyen vagyok 14l
12/17 anonim válasza:
Én is frászt kapok a dzsásztinbíberek kisbabás imázsától. :D
Egyszer csak kinövik ők is, mint a Hannah Montanát. :) Meg tudlak érteni, hogy eleged van belőlük, de fel a fejjel! Egy lépéssel a korod előtt jársz. :))
16/L
14/17 anonim válasza:
Leszel a feleségem? én is utálom a swagger meg a yolo meg az ilyen divatmajmokat ki nem állhatom de a lányok többsége még is ezekre bukik és annyira undorító komolyan...és az meg baj hogy ha pl szőr van az arcomon mert van amikor lusta vagyok borotválkozni és volt olyan hogy 1 csaj kiröhögött miatta...most akkor nekem szégyenkezni kellett volna vagy mi az isten?? 16/F
15/17 anonim válasza:
Végre egy normalis csajszi.. :) nehogy feladd ezeket az "elveidet" mert kinyirlak:D
16/17 anonim válasza:
#8,#11,#12 normális lányok:O el se hiszem 15/f
17/17 anonim válasza:
Jaj, te kis drága, különleges hópehely!
Hidd el, semmiben nem vagy jobb náluk, ízlések és pofonok. Semmi közöd hozzá, hogy ők kikért csorgatják a nyálukat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!