Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti járnátok olyan lánnyal, akinek a testvére pszichiátriai beteg?
Csak azért kérdezem, mert eddig a legtöbb férfi, aki megtudta, hogy a tesóm beteg eltávolodott tőlem v. nem akart már járni velem. Ez tényleg olyan súlyos dolog, ami miatt egy lány lehet, hogy örökre egyedül marad.
És nem olyan az állapota, hogy veszélyes lenne v. úgy nézne ki mint egy idióta, csak nagyon szorongós típus és nem tud alkalmazkodni. Emiatt miért nekem kell bűnhődnöm?
Persze!! Nem zavarna hogy a tesódnak valami baja van.. Veled lennék nem a tesóddal! :p
17/F
A mentális/pszichiátriai betegségek mióta örökölhetőek?
Az én családomban is van, de eddig még eszembe sem jutott, hogy valaha, bármelyik leszármazottam vagy én depressziós, szorongó lesz/ek.
Egyébként meg szerintem az lehet a baj, hogy úgy adod elő a tesód betegségét, mint valami súlyos gondot (bár ez csak tipp, ha nem, akkor nem tudom :)). Nem kell reklámozni, mellékesen meg lehet említeni, finoman, de nem kell rajta jajongani. Vagy tényleg csak szimplán éretleneket fogtál ki, akik azt hiszik, hogy egy pszichés betegség kezelhetetlen, és attól félnek, részt kell venniük ebben az életformában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!