Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsi. Nem kaptam választ. Létezik hogy mensi után kb a 4. napon fájjon a bal petefészkem néha? Meg a hasam alja közép tájt fáj néha? Mi lehet a gond?
Nekem is ez volt a bajom, petefészek gyulladás...
Menj el nőgyógyászhoz, amilyen hamar tudsz, mert komoly következményei lehetnek, ha nálad is ez a probléma.
Nekem nem csak fájt, hanem iszonyatosan görcsölt is, görcsök ideje alatt picit vérzett is.
A doki írni fog fel pár gyógyszert és kúpot.
Menj el mindenképp, ne húzd halaszd...
Milyen jó, hogy részletezed -.-
A vérzés kezdetétől számítva a negyedik nap? Vagy a vérzés elmúlásával a 4. nap? Nem mindegy. Mert, ha a második, akkor kb fél időben vagy és az peteérés.
Valami úgymond komolyabb nem lehet ugye?
Mert barátommal óvszer nélkül csináljuk. Nem megy el bennem
csak az előváladék.
Menj nőgyógyászhoz!!! Első kérdése az lesz, hogy védekeztek-e?
Először én is meg voltam ijedve, mert nagyon egyforma a terhesség és a gyulladás tünete, azt mondta a doki is. Szóval kapd össze magad a napokban és menj, minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!