Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már nem szeretne beszélni velem?
Volt egy kalandom még a jelenlegi párom előtt, csakhogy az a kaland eléggé megmaradt bennem, mert én beleszerettem az illető férfiba. Ugyan mára már csak szép emlék, mert már neki is és nekem is van családom, de még azért gondolok rá. Már nagyon régen nem beszéltünk. Ma van a szülinapja és mivel ismerősök vagyunk fb-n, így írtam neki egy üzit, amiben felköszöntöttem Őt. Vissza is írt, de velem ellentétben Ő meg sem kérdezte, hogy vagyok, semmit nem kérdezett. De mivel megemlítette a kislányomat az üzenetben, hogy milyen nagy már, így arra írtam, és utána megkérdeztem, hogy most van-e munkája, mert arról tudok, hogy az előzőt elvesztette. Erre az üzimre már nem írt semmit, pedig láttam, hogy elolvasta. Nekem nagyon rosszul esett, hogy nem reagált, mert Ő nekem még azért sokat jelent. Akkor ez most azt jelentheti, hogy nem akar belem beszélni és nem kíváncsi rám és hagyjam békén? Mit gondoltok?
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!