Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt hajtogatja a pasi, akkor bejövök neki?
Van egy idősebb munkatársam, állandóan azt mondogatja, amióta megismert, hogy hűűűűűűű milyen határozott vagyok, le a kalappal. Állandóan fényez. Kikísér az ajtóig meg ilyenek, amikor megyek haza.
Mit akar tőlem? Feltételezem nem komoly kapcsolatra hajt, miután neje van.
Ez csak kedveskedés, mert fiatlabb vagyok és erősíteni akar, vagy az ágyába rángatni? Utóbbira voksolok, tévedek?
Miért érdekel?
Azért, mert ha csak pátyolgatni akar, mint fiatal kolleginát, azt elfogadom, de ha másra hajt, jobb ha lekoppintom aközelemből is.
Nem tett arra irányuló megjegyzést amúgy. Csak beszélgettünk volt párjaimról. Mondtam, hogy az egyik becsapott. Erre ilyeneket mondott, hogy nem volt normális az a férfi, ha ezt velem megtette, egy ilyen lányt becsapott meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!