Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
augusztusban voltam együtt barátommal. menstruációm utolsó napján, nem élvezett belém, de nem használtunk gumit. nem szedek gyógyszert. azóta már 2x megvolt, és fájt is mint ahogy szokott, ugyanúgy 5-7 napig tartott, de mégis félek.hallottam hogy terhesség alatt is lehetséges vérzés. Nem kérek beszólásokat. Csak feltettem egy kérdést. normális válaszokat légy szíves.2013. okt. 1. 15:38
2/4 anonim válasza:
Nem, ha az lennél nem jött volna meg. Nagyon ritka hogy terhesség alatt megjön, és ha így lenne, akkor is éreznéd.
3/4 anonim válasza:
Más a vérzés és más a menstruáció. A kettőt könnyen meg lehet különböztetni az állagából. Menstruáció során nem csak vér távozik belőled, hanem "darabkákat" is megfigyelhetsz, amik nem mások, mint a levált méhfal. Ha ilyet felfedeztél az utóbbi menstruációdkor, akkor bizonyosan nem lehetsz terhes, mert ha netán volt is akkor peteérésed és megtermékenyült egy petesejted, a méhfal leválásával az is távozott volna a menstruáció során.
A terhesség alatti vérzés az tényleg csak vérzés, nem válik le olyankor a méhfal, hiszen az az előbb leírt eset lenne, tehát nem maradna beágyazódva a megtermékenyült petesejt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 1. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!