Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezdeményezzek? 14/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek? 14/l

Figyelt kérdés
Van egy fiúbarátom, aki nagyon bejön nekem. De nem tudom hogy én bejövök e neki. Komolyan komoly dolgokról még nem nagyon beszéltünk, csak hülyeségekről. Nagyon összeillünk. Gondoltam ebéd közbe megsimizimem a lábammal a lábát, de nem mertem. Néhányszor mondtam neki hogy aranyos, de csak furán nézett rám aztán már nem is foglalkozott ezzel. Beszélgettünk intim dolgokról ahol eléggé zavarban voltam ezért nem nagyon mertem közben rá nézni de amikor néhányszor odanéztem, látszott a tekintetében az a perverz nézés ami mindent elárult te jow isten, nem is tudom hogy tetszett e vagy elborzasztott. is is.Aztán mondtam neki hogy magyarázzon el egy anyagot. Reméltem hogy felmegyünk hozzá és ott magyaráz és közben kettesben tudunk lenni de nem. Azt mondta skypon majd elmagyarázza -.-* Szerintetek?
2013. szept. 30. 18:12
 1/6 anonim válasza:
mond meg neki őszintén hogy be jösz neki , nem fogsz semmit veszíteni , utána meg jöhet a szex :D
2013. szept. 30. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
zavarba gyüttem xD
2013. szept. 30. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
De cuki vagy!*-* Nekem már is bejössz. xD
2013. szept. 30. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
sz*pd le tövig
2013. szept. 30. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
nem egy átlagos ember ugyhogy nem tudom hogy hogy mondjam meg neki. :/
2013. szept. 30. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
ismerős! kb ugyanilyen helyzetben vagyok csak eszem ágába sem jutott hogy megsimizzem a lábát vagy hogy azt mondjam neki hogy aranyos xdd próbálj meg vele szemezni csak ne annyira feltűnően és próbálj meg hozzáférkőzni valamilyen dologgal (tanulást ne használj ilyenre mert azt a fiuk nem szeretik)én pl néha segítek neki (de csak a hülyeségekben, vagy háziban) és így egyre többet beszélgetünk plusz az is segít hogy nem messze ül tőlem órán :D
2013. okt. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!