Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
17/L
Egy fiú osztálytársam mellet ülök. Egész órán beszél hozzám, minden féle hülyeségről. Ha órán egy kicsit lehajtom a fejem akkor rámdől vagy nem hagy pihenni.
Mindig vicceket mond nekem. Egyszerr olyan is volt, hogy
a falnak ültem neki és odajött hozzám és a mellemre hajtotta a fejét.
2013. szept. 30. 18:04
2/4 anonim válasza:
Tök cuki pasi lehet :) Biztos, hogy tetszel neki, vagy csak egy legjobb barátra vágyik :) Nekem is pasi a legjobb barátom, és ugyanezt csinálja 7 éve, soha nem is volt köztünk semmi :)
3/4 anonim válasza:
olyan idegesitőek az ilyen "bejövök neki" kérdések ha akarod tudni akkor kérdezd meg, de ha nem ad egyértelmű jelet akkor nem jössz be neki
4/4 anonim válasza:
Ha csak veled ilyen, akkor tetszel neki. Ha általában ilyen, másokkal is, akkor csak nagyon barátságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!