Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero a jövő langyija?
Figyelt kérdés
A kolesz társam az homoszexuális. Szerinte a heterok a jövő langyijai. Egyfolytában ezt mondogatja nekem. De teljesen leblokkoltam ezenn a hülyeségen. Nektek első reakciótok?2013. szept. 30. 14:44
2/11 anonim válasza:
Nem. A jövő pin*ja a segglyuk.
3/11 anonim válasza:
Legalább a héten meleg lesz ott a szobában.
4/11 anonim válasza:
Én a helyedben vigyáznék vele, mert a végén álmodban csak azt veszed észre, hogy már nem szűz a segged :D xD
5/11 anonim válasza:
És hiába alszol háttal a falnak, ha a szád nyitva marad. :D
6/11 anonim válasza:
Bejössz neki és próbál puhítani.
Ha lehet vigyél fel egy csajt és úgy kúrd meg hogy ő is ott van és ne tudjon tőletek aludni.
Na majd akkor mondja, hogy a hetero a jövő langyija. Hülye kis b..i.
7/11 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy a hetero a jövő langyija? :DDD
8/11 anonim válasza:
Háát, ha úgy vesszük, senki sem úgy kezdei, hogy bi, vagy meleg, ez később "alakul ki". Szóval addig mindenki heteró.
Viszont nem hiszem, hogy a szobatársad így értette, szerintem azt hitte, hogy beköp valami nagyon frappánsat, eredetit, aztán ebből lett a nagy semmi.
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja - most :D.
9/11 A kérdező kommentje:
huha 7. Válaszolònak üzenem hogy ez nem 12 éveseknek való oldal rész!!
2013. szept. 30. 14:55
10/11 anonim válasza:
Valamiféle hagymázas homoszexuális-hatalomátvételt vizionálgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!