Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orosz barát? De agresszívak nem?
Megismerkedtem egy sráccal, de orosz, az oroszokról pedig azt hallottam, hogy agresszívak.. találkoztam egyszer futóban már a szüleivel is, az apja olyan mint egy gengszter, fekete nadrág, bőr cipő, fekete kabát stb.. félek összejönni vele, de közben meg beleszerettem..
Én 19 Ő 25 éves.
2!:)))
Az oroszok annyian vannak, mint az oroszok (140 millió)
Melyikre gondolsz? Puskin, Jeszenyin, Lermontov, Tolsztoj, Csehov, Sosztakovics például nem volt agresszív. A háború alatt a pincébe betörő kiskatona elég agresszívvé volt téve.
Na, melyik? És hol?
Elég sok a maffiozó azok közt, akik a világot járják..
A szibériai kis dácsában a minusz 40 fokban meg elég kevés maffiózó van, sok heroikus nagy lélek, aki némán küzd a természettel, éli életét csendben..
Nehezet kérdeztél. Nem tudok válaszolni. (2-esnek lehet igaza, ott a pont)
... és most, hogy a 140 millió oroszról megbeszéltünk minden fontosat, hallgassunk egy kis zenét:
Sosztakovics II keringőjét - szerelmes szíveknek valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!