Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam egy előadáson, és láttam egy jó csajt. Lehet nála esélyem?
Figyelt kérdés
Próbáltam keresni a tekintetét, már amennyire bírtam Egyszer tuti, hogy rám nézett, nézett egy darabig félrehúzta a szája szélét, és elfordult, első kérdés, hogy ezt miért csinálhatta? , az előadás végén amikor mentünk ki a teremből és kisebb tumultus keletkezett az ajtónál először odajött mellém, aztán elém sétált, és utánna visszaállt mellém. Ez akkor most mit jelent? Van esélyem nála?
Nem nagyon tudok elmenni a nők viselkedésén...
2009. nov. 7. 19:16
1/3 anonim 

válasza:

jesszus hát te minden lépést kiakarsz elemezni XD
mitjelenthet az ha előre megy majd visszaáll azt h nemtudott kifel menni az ajtón XD
túl sokat kombinálsz:)
esélyed meg miért ne lehetne kicsit nyomulj rá és megtudod h van e nála:)
17/L
2/3 anonim 

válasza:

Nincs esélyed nála. Azért húzta el a száját, mert nem tetszettél neki. És azt amit csinált sétálás volt a tömegben, nem direkt ment közelebb hozzád, csak nehéz volt haladni.
3/3 anonim 

válasza:

én nemtom,de a putnoki javasasszony lehet tud neked segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!