Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek az olyán lányok akik állandóan moyolyognak, nevetnek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
persze hogy bejönnek:) fontos a humor és a vidámság! persze hogyha mindenen röhög, az idegesítő... azért tudjon komoly is lenni:-) 23F
2009. nov. 7. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Naná, de azért ne állandóan, mert nem fogok tudni aludni :D
2009. nov. 7. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Én is ilyen csaj vagyok. :D

Minden feszt röhögök, meg mosolygok. :D

Még akkor is, ha szomorú vagyok valami miatt, sosem mutatom ki a gondjaim. Senkire nem tartozik, csak akivel épp megbeszélem.

Néha túlzásba viszem a röhögést, de olyankor rájövök, hogy nem kellene, és abbahagyom :D

Szerintem szeretik a pasik, fontos nekik is a humor, jókedv. Most ki akarna egy "búvalba*ott" lánnyal lenni? :D Bocsi, hogy csúnyán fogalmaztam. :$

Nah, kezdődik mindjárt a Csillag születik, hajrá Popovics György!!! <3 :D

Lilla

2009. nov. 7. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Nekem tetszik, és az a legjobb, ha én nevettethetem meg :)

Imádom, amikor nevet a barátnőm :)

2009. nov. 7. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
A vihorászós értetlen libák? Hát marhára. És mindenen hogy lehet vihorászni? Baromi unalmas nő lehet ha csak vihogni tud.
2009. nov. 7. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy nőnek nőnek kell lennie. Tudnia kell mikor kell nevetni és mikor komolynak lenni.

A mosoly és vidámság, nem függ össze azzal, hogy állandóan nevet valaki, vagy vihog.

A jókedvűség fontos, és nem pedig az örök pesszimizmus és szomorúság. Ettől még igen is lehet valaki szomorú és azt nem kell elfojtani. Nyilvánvalóan nem minden nap és azt nem is másokon kell kiélnie...

N 21

2009. nov. 7. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A vihorászósak nem, de akik csak úgy szimplán mosolyognak az igen. Csak zavarba is jövök egy idő után, főleg ha közelről szembe mosolyog, mert énmeg nem vagyok az a mosolygós típus.
2009. nov. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!