Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy a szép lányok többsége okosnak tartja magát?

Figyelt kérdés
Közben meg alig 10-20%-uk okos.
2013. szept. 29. 18:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, itt GYIK-en mindenki és mindenki barátai / barátnői kivételek.
2013. szept. 29. 18:18
 12/19 anonim ***** válasza:
istenem...a KETTŐ NEM ZÁRJA KI EGYMÁST!!!
2013. szept. 29. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:
kérdezőt biztos megbántotta egy csaj aki okosnak hiszi magát(vagy egyszerűen tényleg az)... kérlek ne általánosíts, én is ugyanezt elmondhatnám a fiúkról, mégsem teszem, mert nekem van annyi eszem, hogy ne általánosítsak. amugy meg magánügy ki minek képzeli magát
2013. szept. 29. 18:24
 14/19 A kérdező kommentje:

#12: olvasd el megint a kérdést.

#13: talán érdemes lenne megtanulni szöveget értelmezni (és nem mellesleg helyesen írni). Persze, magánügy. Ezzel az erővel ne tegyünk fel kérdéseket, mert a legtöbb dolog, amiről itt szó van, nem közügy.

2013. szept. 29. 18:28
 15/19 anonim ***** válasza:

13-as vagyok: 1.nincs helyesírási hibám, max 1db

(ne okoskodj légyszi, mert nem áll jól)

2.mondom még egyszer:magánügy ki

minek KÉPZELI magát

3.igenis általánosítasz

4.ez van

2013. szept. 29. 18:33
 16/19 A kérdező kommentje:

A helyesírási hibáid: 1) kisbetűvel kezded a mondatokat, 2) a határozatlan névelő hiánya a "kérdező" szó előtt, 3) vesszőhibák, 4) "amugy". Ez négy, szóval számolni sem tudsz.

Az ő szubjektív véleményük nyilvánvalóan a viselkedésükben is megjelenik, különben nem is tudnék róla. Józan ésszel kitalálható, hogy nem a belső, nem megnyilvánuló gondolataik zavarnak, ugyanis gondolatolvasó még nem vagyok...

Nem általánosítok, hiszen nem tettem olyan abszurd állításokat, hogy a szépek lányok mind csúnyák, vagy a rondák mind okosak. Az tényleg általánosítás lett volna.

2013. szept. 29. 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:

idióta...

örülj hogy érkezett válasz a kérdésedre! itt kötözködsz,mintha te is okos lennél:))) PEDIG NEM VAGY AZ.és biztos hogy a széptől is távol állsz

2013. szept. 29. 18:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Így kell ezt. Bebizonyosodik, hogy egy hülye vagy, szóval elkezdesz személy elleni támadásokat írogatni. Biztos nagyon sokra fogod vinni az életben.
2013. szept. 29. 19:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: Te nagyon buta vagy. Nem is kétség.
2013. szept. 30. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!