Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy a szerelem, szex kategória az otthonülő önbizalomhiányos, foreveralone internetcasanovák ismerkedési helye lett?
Figyelt kérdés
Eleinte még elment pár ilyen kérdés hogy "szerintetek csúnya vagyok" vagy "190 centi magas szőke kék szemű sportos 19 éves srác vagyok,szerintetek jòl nézek ki", "valakiknek van kedve ismerkedni?".Ma már szinte minden kérdés erről szól, aztán meg várják a "privit". 10-15 éves korig még ez is nem is lenne ugye gàz, de de amikor meglátom hogy 18-19-20 évesek itt próbálnak b.nőt vagy pasi szerezni nemtudom hogy hogy sajnáljam-e vagy szanjam őket.2013. szept. 29. 08:04
11/12 A kérdező kommentje:
Neked miért nem mind1 az hogy én hogy fejezem ki magam?
2013. szept. 29. 11:33
12/12 anonim válasza:
Meg a hatalmas arcú nolifer betűharcos trolloké, akik csak abba mernek belerúgni aki a földön fekszik...a prédikációból ez valahogy kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!