Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék swag? Az bejön a lányoknak?
nesze neked a szvág:
SWAG = Secretly We Are Gay. Titokban b*zik vagyunk :D
Jaj neee még egy swag:D
Jelentését tudod amúgy?
Inkább legyél Adam Levine stílusú rosszfiú vagy rövid hajú rocker. Nem "divatrocker" hanem rocker..:D Hidd el a 15-17 éves NORMÁLIS lányoknak nem a "szveg" srácok jönnek be. Csak a műcsajoknak és a r*bancoknak tetszik ez a stílus. Bocsánat a sztereotípiákért, de nagy többségben ez az igazság...:))
De ne mások szerint öltözködj, amit te szeretnél, az legyél, de ha már csinálsz valamit, azt csináld jól;))
L/15
1. Nem kell lepontozni azért, mert herintem nem attól függ, hogy valaki férfi-e vagy sem, hogy szereti-e a rock zenét, ha én most kiírnám, hogy a dubstep utálás a b*ziság első jele, senkinek nem esne jól, gondolom ebben egyet értünk.
2. A swag valódi jelentését pontosan neö tudom, de a "titokban melegek vagyunk"-ot gúnyként adták rá (függetlenül attól, hogy nayo is stimmel). ez a stílus, mint sok más is amerikából jött (köszönjük usa -.-), ha jól tudom a gettó környékéről.
3. Tényleg sok lánynak bejön, mert manapság sok a diszkós r*banc, aki smink és 3 méteres műköröm nélkül felakasztaná magát 13 évesen. Ha neked ők megérnek annyit, hogy elképesztő mennyiségű b*zizás érjen, csak hajrá, vegyél fel egy sapkát, próbáld az élre vasalt és zselézett hajad élén egyensúlyozni, és heréld ki magad. Ezután csinálhatsz is ask.fm accountot, amit általában beszélgetésre és oda-vissza like-ra (vagy mi van ott) használasz.
Vagy egyszerűen fogod magad, és elfelejted hogy ezt kérdezted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!