Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis felmérés. Ha van kedvetek. Hány szerelmes ember van itt?
Figyelt kérdés
Ha gondoljátok,írjátok meg,hogy viszonzott vagy viszonzatlan,illetve a korotokat,nemeteket.2013. szept. 28. 20:18
11/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy ennyi a viszonzatlan!:(
2013. szept. 28. 20:38
12/26 anonim válasza:
Hát...most egy dolog ugrik be "It's Not A Side Effect Of The Cocaine, I Am Thinking It Must Be Love" :)
Viszonzott :)
14/26 anonim válasza:
+1, viszonzatlan. Legalábbis úgy látszik...
15/26 anonim válasza:
+1, viszonzott, és nagyon boldog vagyok :) ^^
20/L
16/26 anonim válasza:
Nem vagyok szerelmes, de tetszik egy srác. Nem tudom még, ő hogy viszonyul hozzám. Vannak jelek talán, de nem annyira egyértelmű, hogy el tudjam dönteni, mi a helyzet. Idő kell még hozzá. :) 18/L
17/26 anonim válasza:
majdnem 7 hónapja viszonzott:)
18/26 anonim válasza:
Igen én is elkaptam, igen komoly tüneteim voltak, de egy igen fájdalmas gyógykezelés után sajnos már gyógyulok. :( F/15
19/26 anonim válasza:
viszonzott volt, most már nem tudja, mit akar, most már én se tudom, az vagyok-e még, de egyesek szerint igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!