Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők egy 10es skálán külsőre hanyasra pontoznátok magatokat, és van barátotok, fiúk/férfiak, egy 10es skálán hanyasra pontoznátok magatokat, van barátnőtök?
Figyelt kérdés
Ha lehet kort is írjatok2013. szept. 28. 17:30
12/25 anonim válasza:
8-9/10 az elmondotak alapján és saját szemszögből erős 7es 17L
13/25 anonim válasza:
Amúgy felesleges ez a kérdés h ki milyennek látja magát mert vagy alá vagy fölé becsülik magukat az emberek nagyon kis esetben reális az önképünk, de többnyire nem szerintem...és az h én mondjuk 8-asnak találom magam attól lehet h valaki 2-nek fog tartani valaki meg 10-nek :D
14/25 anonim válasza:
Embereket külső alapján kategorizálni és pontozni unintelligens dolog. Másokkal sem csinálom, magammal sem, mert tárgyiasító és irreális.
Nincs barátom, jól nézek ki, meg vagyok elégedve magammal.
16/25 anonim válasza:
10/7-8 :) van barátom, de ha nem lenne is így gondolnám.
16L
19/25 anonim válasza:
9/10
18/l tegnap óta nukupasi
20/25 A kérdező kommentje:
Ha már ennyien válaszoltok, akkor én is :
10/7,5
és nemhogy nukupinacsakima... ahogy a japánok mondanák, hanem nem is volt
23F
2013. szept. 28. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!