Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha társkeresőnek használjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőnek használjuk az oldalt, azért jár valami "bünti"? Ha igen, akkor egy idő után feloldják?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 13:56
 1/8 A kérdező kommentje:
A kérdés törlésén kívül.
2009. nov. 7. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Megkeresnek a SWAT-tól vagy az S.A.S.-től és jól megerőszakolnak.
2009. nov. 7. 14:07
 3/8 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy van olyan hogy nem lehet választ és kérdést írni e miatt?
2009. nov. 7. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy nem-e minősül hirdetésnek. Elvégre magadat hirdeted, társkereső HIRDETÉS.

Ez az oldal arra van, hogy kérdéseket tegyél föl, nem pedig arra, hogy párt találj magadnak.

Gyakori Kérdések és nem pedig Gyakori Párcsere vagy valami.

Érted.

2009. nov. 7. 14:17
 5/8 anonim válasza:
én már többször írtam olyasmi kérdéseket (kb 2 naponta), amiben csajt keresek magamnak, mert éppen nincs. Ilyenkor, ha lebuksz, a legközelebbi belépésnél kiír egy üzit, de semmi egyéb. Törlik azt a kérdésedet. Ennyi.
2009. nov. 7. 14:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi. De akkor miért nem lehet kérdést írni, meg választ adni?
2009. nov. 7. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert az oldal feladata nem a társkeresés/szexpartnerkeresés, hanem a butuska 14 éves lányok kérdéseire válaszolás :D (Lehetek terhes? Véd már a gyógyszer ha fél éve szedem? és hasonlók)
2009. nov. 7. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:
ahha!akkor ezért kaptam múltkor a "férfit akarok most mi legyen" c kérdésemre olyan üzit hogy "kedves kérdező ez nem apróhirdetés":)XD köszke! 17/L
2009. nov. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!