Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek a fiúk hány százaléka néz ki jól/helyes/jóképű? Srácok! Szerintetek a lányok hány százaléka szép/helyes csaj?
Minden pasiban meg lehet találni valamit! Csak kicsit meg is kell ismerni!
25N
Lányok 70-75 %-a szerintem.
15/F
Szerintem a fiúk/férfiak kb. 50%-a néz ki jól vagy tudna jól kinézni. És vagy 5-10% az akihez akkor sem tudnék vonzódni ha kivételes személyisége lenne.
24/L
Szerintem a kisfiúk 70% olyan jól néz ki, hogy az első randin... :)
a többi 30% meg a 2.on 56/F
Szerintem a fiúk 5-10%-a csúnya, nagy részük sokkal többet ki tudna hozni magából, ha előnyösre vágatná a haját/lenne egy kis stílusérzéke az öltözködésben/eljárna sportolni, szóval ha többet adna magára.
Aztán vannak azok a fiúk/férfiak akik még igénytelenül is félistenek lennének, annyira jól néznek ki, kb. 2-5%
Százalékszámítás nem az erősségem :$
De van olyan aki tetszik, és van olyan aki nem. :)
szerintem rengeteg az "átlagos" srác,az "oké" kategória,akik már ha nem kimagaslóan bunkók,és unintelligensek,akkor simán becsajoznak,ez kb. 65%,van úgy 20%,akiknek nem a külsejük a fő erényük,és a jó parfüm/divatos frizura sem sokat segít,meg van 15%,akik NAGYON DURVÁN helyesek,de tényleg,egyszerűen nem lehet nem őket bámulni,és koncentrálnom kell,hogy ne csorogjon a nyálam.
Bár lány vagyok,azért a lányokról is nyilatkoznék:kb. 70%-uk szép:)
17/L
ez attól függ h hol vagy
voltam egy olyan helyen ahol minden csaj jól nézett ki, de voltam olyan helyen is ahol minden 5. nézett ki jól
de szerintem úgy átlagba olyan 50%-a néz ki jól a csajoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!