Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett? Többit lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!én egy 18éves lány vagyok nem szűz.
a barátommal 2honapja lefeküdtünk és nem védekeztünk de nem ment belém .Pont a mensim elött 2nappal történt,abba a hónapba már meg sem jött de ezt nem tartottam furának mert már volt ilyen ,hogy 2hònapig ugyanigy kimaradt és akkor azt mondták hogy ez még természetes ,majd beáll. Rá egy honapra csináltam egy tesztet ami negatív lett. És most lassan a 3.hónapja hogy nem jött meg. Mi lehet ez? Terhes nem hiszem hogy vagyok mert semmi változást nem észlelek azon kívül hogy nem jött meg. Lehet hogy az intenzív sportolástol van ez?Vagy esetleg a stressztől, vagy hogy nem vagyok kipihent vagy hogy ennyire rá stresszelek hogy jöjjön már meg és ezért nem jön meg??
2013. szept. 28. 09:30
1/1 anonim válasza:
Hogy késik a menstruáció annak sok oka lehet. 3 hónap elég hosszú idő, ideje volna nőgyógyászhoz fordulni. Mi nem látunk a méhedbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!