Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszek neki? Gyanakszom.
Figyelt kérdés
Osztálytársam mostanába gyanút kelt bennem...xD
Pl tegnap angol órán mellém ültettek egy fiút...ő meg azt mondta a fiúnak hogy "odaüljek én? majd én odaülök..."
Egy buszon utazunk és tegnap is mögém állt, meg az egyik óra előtt is ott állt hozzám elég közel...
ez jelent valamit?
2009. nov. 7. 12:18
3/17 A kérdező kommentje:
Jajj nemár ti barmok....
Rendes választ várok !!!
2009. nov. 7. 12:20
4/17 anonim válasza:
rendes válasz: honnan a rák faszából tudjuk hogy mit akar?
5/17 anonim válasza:
1. vagyok. Ez egy rendes válasz volt. Ez nem jelent semmit. Ennyitől nem lesz beléd szerelmes. Még az se biztos, hogy tetszel neki. Neked is több önbizalmad van, mint kéne.
7/17 anonim válasza:
Én a helyében hamvas popókád megerőszakolnám.
8/17 anonim válasza:
meg akar dugni...vagy azt hitted ,h megkeri majd a kezed?
am ha szep es kedves lany vagy,akkor biztos tetszel neki(is).ha egy elhizott tehen vagy,akkor a f@szom tudja...
9/17 anonim válasza:
Sok aberrált barom..
Figyeld azt hogy pl szokott-e nézni:), mosolyog-e rád stb..ha látod ezeket, onnantol sztem biztos h tetszel neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!