Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan befolyásolná az életed, ha egy nap az ellenkező nem tagjaként ébrednél fel?
Viszont örökké tartana a változás, nem csak egy napra, ahogy sok kérdésben lenni szokott. :D
Na, ki mit kezdene magával így? A tudatban, hogy hátralevő életed az ellenkező nem tagjaként kell leélned?
Fú, hát ezen talán már egy picit fáradt vagyok. :D
Először biztos lesokkolna, hogy nő lettem, bár melleim eddig is voltak, szóval azt meg tudnám valahogy szokni. :D Ez után megpróbálnám kiismerni a testem, hogy mi merre hány méter.
Viszont ez után már nem nagyon tudom, hogy mit kéne csinálnom. lehet elmennék vásárolni, kitakarítok meg készítek valami kaját, mivel ez a nők dolga!!!
Utána kiírnék ide egy ismerkedős kérdést úgy, hogy rakok fel a melliemről képet és próbálnék gyorsabban számolni, mint ahogy a privátok érkeznek. :D
Nem hinném, hogy ugyan azt a hatást eredményezné. :DD
Ha jól bele gondolok, akkor nagyon szomorú lennék, nem néznék tükörbe, utálnám- és szégyellném magam. (Most így gondolom, de ha tényleg megtörténne, akkor nem tudom mi lenne.)
Fiú vagyok és szeretem a lányokat.
Pontosan nem tudom elmagyarázni, hát, hogy olyan "lányos" lettem/vagyok. :D
De attól függ hogy kérdezed... Ha rendellenesség lenne, akkor így lenne, ahogy leírtam, de ha természetes, akkor nem lenne rossz érzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!