Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne 3 olyan kívánságotok ami a szexhez tartozik mi lenne az a 3?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 11:40
1/16 anonim válasza:
kipróbálni egy nővel, kipróbálni két pasival, valamint hogy azt tehessek eyszer a férjemmel amit csak szeretnék... de tudja milyen perverz vagyok, így ebbe nem hajlandó belemenni:-( és mivel már férjnél vagyok a két pasis felállás is felejtő...
2/16 anonim válasza:
-valami kütyü,amivel be lehet állitani hogy hány percet birjon a pasi
-zsibbadást ne ismerjük
-fehércsoki izű sperma,fehércsoki izű punci
4/16 Andrewka válasza:
Nyelje le
AKarja kipróbálni az anált
2 lány-1 fiú
5/16 anonim válasza:
-soha nem fáradna el a barátom szex közben
-minden szexnél garantált orgazmus
-mindenféle segédeszközök kipróbálása
6/16 anonim válasza:
Legálisan 12 évessel szeretkezni. >:D
7/16 anonim válasza:
- A szex csak tevékenység legyen ne mély érzelmi dolog, így bárkivel bármikor lehessen akárcsak mint egy kézfogás, vagy ölelés:D
- Anál
- Szex hármasban, négyesben, stb:D
8/16 anonim válasza:
-mindig ugyanolyan jó legyen a szex, mint most!
-a jelenlegi párommal örökre együtt maradjak és csak vele szexelhessek!:)
nekem elég ez a kettö is:)
9/16 anonim válasza:
sok nő,sok pénz,hosszú élet!!!!
na jó ez nem szexel kapcsolatos.
10/16 anonim válasza:
100% orgazmus
minden nap más pasi az ágyamba
több eröszakolos pórnót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!