Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyönyörű lánynak 17 évesen miért nincs barátja?
Nem én vagyok az:D Én fiú vagyok.(17) Csak a suliba jár.
Na szóval ez a lány 12.-es és gyönyörű de ami még fontosabb hogy természetes szépség szóval kb. semmi smink.Szép az arca,mélybarna szemei vannak,sötétbarna haja,hibátlan bőre,ajkai.Ezenkívül magas,jó alakú,csinosan és visszafogottan öltözik valamint okos,kedves..mégsincs barátja.Ez hogy lehet? A suliban sokszor látom hogy teljesen közönséges,agyonfestett,idegesítő lányokat többen is körülveszik,őt vajon miért nem? Ha jó pasi lennék biztos rámennék sajnos nem vagyok az:/ Annyira titokzatos,szép és normális.Hogyhogy nem rá hajt mindenki?
Egyszerűen nincs neki barátja. Kész.
Mit kell ezen agyalni?
Talán mert az okos kedves lány nem tekinti fontosnak -a buta és sznob lányokkal ellentétben- azt hogy az élete központi részét az alkossa hogy miképp cuppog a dákón.
Persze lehet hogy tévedek.
Off
Amúgy miért nem próbálkozol be nála? :D hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!