Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez bejöhet? Elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bejöhet? Elég meredek, de szerintem talán. (lent)

Figyelt kérdés

Szóval az eleje sablonos van egy lány... nagyon úgy tűnt én is neki... és ezért a kihagyott dologért most szarul állok nála. (Csak a rövidség kedvéért így is elég hosszú lesz.)

Szóval ma voltam a kutatók éjszakáján egy barátommal és az adott ötletet. Azt fontos tudni hogy a lánnyal még jóban vagyunk csak a kapcsolat lehetőségétől kezdek elsodródni.

Amikor még ismerkedtünk mesélte hogy kiskorában volt valami rémálma egy sötét kriptáról. (komolyan) És azóta nagyon fél a sötétben, szűk sikátorokban meg ilyen helyeken.

Szóval azt gondoltam hogy keresek valami hasonló programot ami még délután elkezdődik, de szépen belelóg az éjszakába. Aztán elhívom valami olyannal, hogy semelyik barátom nem akar eljönni mert: nemérnek rá, nem szeretik, stb., és már csak ő van és nagyon "légyszi, légyszi" meg minden mert nagyon érdekel engem de nem akarok egyedül menni. (Ha kicsit átlát rajta az nem is baj, legalább onnan is veszi a lapot. (: )

Onnan szerintem egyértelmű, az biztos hogy nem közömbös irántam, és ha bent vagyunk, kint közben beesteledik, ő először észre sem veszi, aztán...

Ha nem könyörgök már az elején nagyon durván, akkor akár többször is nekifut hatok hogy eljön-e.

Ez működhet?

Vélemény?

2013. szept. 27. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy több 12 évesnél, ugye?
2013. szept. 27. 21:18
 2/8 A kérdező kommentje:
DE
2013. szept. 27. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos rohadtul élvezni fogja, ha arra hivatkozva teszel ajánlatot, hogy a többiek nem érnek rá.
2013. szept. 27. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
MI van??? :D
2013. szept. 27. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Simán. :DDD
2013. szept. 27. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt most felejtsd el.
2013. szept. 27. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi van, de az első bekezdés nagyon tetszik, írni kéne vele egy regényt! :D
2013. szept. 27. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
ez olyannyira különös/érdekes kérdés, hogy szerintem nem is tudunk rá normális választ adni. Leírnád egy kicsit részletesebben? A végét különösen nem értem...a sötétedést hogy érted? Hogy ő félne, te meg vigyázol rá... O.o én tényleg nagyon szívesen válaszolok, csak írd egy kicsit érthetőbben le. :)
2013. szept. 28. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!