Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok "hány éves korukig" futnak a menő fiúkig?
amig vannak.ugyertem egyszer a fiu is felno,komolyodik.
szoval a lany a sajat generaciojaba olyat fog talalni.
Én kb 16 éves korom óta kerülöm őket, én ilyen emberek mellett nem tudnék boldog lenni, és ezt a gyakorlatban is megtapasztaltam. Csak magukra gondolnak.
Szóval a szerény pasiké a világ. Nálam legalábbis:) 20/L
én most kezdek rájönni,hogy fölösleges a helyes és menő pasik után futni(: Hiszen egy nem olyan menő srác lehet,hogy sokkal jobban szeret.Egyébként változó,barátnőm pl.rögtön azt nézi mennyire helyes a srác,aztán,hogy mennyire menő.(Egyidősek vagyunk)
majdnem 15/L
Én csak arról beszélek, hogy a lányok szeretnek menő, rossz fiúkkal járni. Vagy nem így van?
Mellesleg tegnap láttam egy kérdést egy lánytól, hogy veri az alkoholista barátja és azt mondja ne hagyja el, mert szereti nagyon.:S Nekem is ilyennek kell lennem? Egy piás, link, bunkó nőverőnek, hogy legyen egy lány az életemben, aki szeret?
Siralmas jövő elé néz a világ.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!