Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok oda a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok oda a műnőkért, illetve mi vonzó egy olyan nőben, aki ribanckodik?

Figyelt kérdés

Szóval az érdekelne, hogy miért izgat benneteket az a nő, aki teljesen természetellenes. Úgy néznek ki azokkal a labda mellekkel, mint egy droid! XD Mindenhol szilikon van bennük. Az újságokban meg teljesen ki vannak retusálva, hogy nem lásd a hegeket és egyéb szépséghibákat, még felvállalni sem merik!!!!!!

Na meg amin még ki vagyok akadva: ezeken a tipikus magamutogató csajokon. Magát fényképezi, csücsörít, ki van vakolva.

Ezek miért tetszenek nektek? Miért nem jó nektek a természetes szépség? Talán, mert elérhetetlenek??

Kérlek válaszoljátok meg, mert nagyon érdekel!!!

20/L

2009. nov. 7. 10:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

1. utálom az általánosítást

2. nem minden fiúnak tetszik

3. nekem sem

4. max egy patron erejéig, de járni nem járnék egy ilyennel

5. utálom a csücsörítős tükörben fényképezős önkioldót nem ismerő ribiket

6. utálom a szilikont

7. szeretem a természetes szépséget

8. nem elérhetetlen

9. 23F

2009. nov. 7. 10:43
 2/19 anonim válasza:
100%

24 és férfi vagyok és én is rühellem ha a vakolat előbb ér oda mint a nő maga...:D

Ugyanaz vonatkozik a természetellenes méretekre is.

A magamutogatás meg a nő hülyesége..illetve...talán csak figyelemre és szeretetre vágyik, és sajnos sokan közülünk ezt ki is használják.

Ami nagyon féreg dolog.

2009. nov. 7. 10:45
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltatok!

Örülök, hogy ezzel a véleménnyel vagytok.

Úgy gondolom, hogy a magamutogatós csajok, azért ilyenek, mert máshogy nem tudnának érvényesülni... Kénytelenek valahogy felhívni magukra a figyelmet!!!

Én nem tartom magam jó csajnak, de a párom szerint nagyon is az vagyok. Természetes vagyok, néha egy pici smink, nőies ruha és nem tehetek róla, de sokan megbámulnak. Ezt nem egoból mondom... Nem azért vagyok ilyen, hogy felhívjam magamra a figyelmet!

2009. nov. 7. 10:49
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

2választás van általában

-szép,de hamis

-csúnya,de ""eredeti

Ami a legjobb: szép és természetes.

Nekem az ilyen nők nem nagyon tetszenek,max szexre jók!

2009. nov. 7. 11:17
 5/19 A kérdező kommentje:
Hát másra nem is nagyon jók...! Őket ki lehet használni, mert lesz@rják. :D Csak a bosszantó, hogy képesek a férfiak rendes lányokat is kihasználni! :( De hát hülye, aki hagyja magát nem igaz? :D
2009. nov. 7. 11:22
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

Ne általánosítsunk!

Azért vannak még férfiak, akik a valódi nőket szeretik! Nem az agyonplasztikázott, guminővé operált nőket, és nem is az agyonsminkelt buta, magát nagyra tartó cicababákat.

2009. nov. 7. 12:02
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem általánosítok! Csak sajnos nagyon sok ilyen férfi van, aki csurgatja ezek után a nyálukat... És sajnos a rendes nőket is csak eszköznek tekintik. :(

Persze vannak kivételek!!!!!

2009. nov. 7. 12:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ilyen pasi ismerőseid vannak, akkor rossz társaságban mozogsz :)
2009. nov. 7. 12:17
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem ilyen a barátiköröm! :) Azért megválogatom, hogy kivel érdemes barátkozni és kivel nem. Csak sajnos sok ilyet látok, hallok ismerősöktől. stb
2009. nov. 7. 12:49
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem akárki akármit mondd jól néz ki, nem véletlenül van elterjedve....

A ribanckodás meg azért vonzó, mert tudjuk h könnyen kapható, nem kell vele hónapokat vesződni stb persze más nap már le lesz szarva meg linkelve a haveroknak h ha gondolod menj rá te is:)

És amint láthatod azért egy patront mindenkinek megér:)

2009. nov. 7. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!