Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szűz 18 után, az milyen lelki okoknak tudható be? Vagy teljesen normális?
Lehet van lelki oka, lehet nincs!!!
Ha van akkor pl: önbizalomhiány, gyerekkori trauma, nem meri megmutatni a mellét, túl kicsi a farka...
Ha nincs oka: szimplán így alakult mert senki nem akart vele lefeküdni/senkivel nem akart még lefeküdni.
Szerintem tök8 melyik nemhez tartozik
Ha fiú ha lány.Ha nincs semmi gátlása csak nem talál normális párt akkor teljesen normális.
Tejesen normális, de azért a 30 éves kort ne várd meg.
Sok ember van aki 20 éves kora után veszíti el a szüzességét (mint én) és attól még teljesen normális, átlagos ember...csak ezzel senki sem szokott dicsekedni, ezért kevés ilyen embert ismersz, tehát az aggodalmadat megértem.
Ha kívánod a szexet, csak még nem találtad meg az igazit akivel szeretnél együtt lenni, akkor nincsen semmi baj.
Ha viszont az a gond, hogy nem kívánod a szexet akkor már más a helyzet.
Esetemben azért történt meg ilyen későn az első alkalom, mert egyrészt bátortalan voltam a lányokkal szemben, másrészt vártam arra a lányra akit szerelemmel szeretek. Megérte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!