Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenével jellemeznéd most a hangulatodat jelenleg? (Linkel)
Csak bátran!
Lehet az szerelmi bánat, magány, harag, apacuka fundaluka, etc...szóval bármi.
A kérdés főleg a jelenlevők érzelmi világának megismerését szolgálja, ezért is választottam ezt a kategóriát.(Na meg persze a saját zenetáram felfrissítése miatt)
utóirat: A dubstep nem minősül zenének ezen kérdés alatt!!!
Tejóég!
Most láttam meg ezt a válaszoltaknál.
Tejóég!1. : ez a kérdés és az elején lévő nevek...szerintem talán több válaszom is volt hozzá :D
Tejóég!2 : én amikor azt írtam épp szakítás után és előtt voltam,nagyon "vidáman" szilveszterezgetve :D
Most olyan felszabadult,kicsit vidám.
És azért az Ákos számért kár :)
Wááá! You know me! O.o
Erre viszont nem emlékeztem. Viszont ha időpontot nézek,akkor tuti volt ott egy szám is,ha nem is link formájában :D
https://www.youtube.com/watch?v=3ITF4HoRZRY
Akkor már én is beszálltam a buliba egy 3/4 Audioslave-el.
Először nem értettem a 3/4-et,de katt után leesett :D
Mindjárt meg is hallgatom. Ő az egyik kedvenc énekesem,nagyon kirívó a hangja és a stílusa. Csak a Soundgardennél ismertem,de volt egy Archer reklám ezzel a számmal és egyből beugrott,hogy ez tuti ő.
Pfu,nagyon hasonló az ízlésünk!
Nekem Soundgarden és Nirvana az első kettő,de maga a stílus bármikor. Viszont azokat,akik Berskhában vesznek Nirvana pólót,mert aranyos rajta a smiley... felnégyelném :D
Pretty reckless?
A Nirvana-ról én nem tudok érdemben nyilatkozni, mert azt anno tizenegypáréves koromban már az élvezhetetlenségig hallgattam, így csak arra emlékszem, hogy régen nagyon szerettem.
Talán részben ebből következik az is, hogy belőlem az ilyen divatrockerkedés sem vált már ki akkora ellenszenvet, inkább csak egy kicsit komikusnak tartom. Ugyanakkor nem kevésbé tartom gáznak, amikor valaki az ugyan ilyen pozőrködését azzal akarja igazolni, hogy ő több, mint 4 számot ismer az adott zenekartól.
Nagyon szeretem egyébként a TPR-t, a mostanában indult/feltörekvő zenekarok közül talán az egyik legjobb, még ha a legutóbbi albumok elég felemásra is sikerült. A klipjeik nagy része mondjuk katasztrófa, de ez már tényleg elég szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!