Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyi idővel törölnétek le a közös képeiteket a facebookról?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk a barátommal 2 évig. 3 hete szakítottunk.

Mennyi idő múlva töröljem le szerintetek a közös képet a facebookról? Én még nem szeretném letörölni, mert... Nem is tudom, nem reménykedem már, hogy újra összejövünk, csak még nem érzem, hogy le akarom venni. Ő pár napja minden közös képet törölt. De én még valahogy nem érzem ezt. De azt sem akarom, hogy ciki legyen rám nézve, hogy még fent vannak. Ti mikor törölnétek le, mit tennétek?

2013. szept. 26. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha békében válnánk el és nem terveznénk megszakítani mindennemű kapcsolatot utána, csak azokat törölném, amelyek egyértelműen románcközepetáji tartalmúak, gondolok most pl. egy smárolós képre. De egyrészt biztos, hogy nem töltögetnék fel semmi ilyesmit (már az ritka alkalom, hogy lencsevég elé legyek hajlandó hajolni), másrészt a leírásodból nem az jön le, hogy ehhez hasonló szakítás volt a tiétek. Szerintem is minél hamarabb meg kéne szabadulnod mindentől, ami rá emlékeztet.
2013. szept. 26. 19:34
 12/24 A kérdező kommentje:
11/ Hogy érted ezt, hogy: "a leírásodból nem az jön le, hogy ehhez hasonló szakítás volt a tiétek. " ?
2013. szept. 26. 19:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem törölném. mondjuk alapból nem rakok fel ilyeneket, de két év csak két év, az életem része volt, egyáltalán nem ciki rád nézve, meg senkire nézve, ha fent hagyod. Nekem nagyon sok ismerősöm van, akiknek évek után is fent vannak a régi párjával közös képek. Szerintem nem gáz.
2013. szept. 26. 19:44
 14/24 A kérdező kommentje:

Nyilván nem tervezem évekig fent hagyni én sem, de perpillanat én még úgy érzem, hogy nem szeretném leszedni. Nem vagyok én sem olyan, aki minden szirszart ész nélkül feltöltöget a facebookra. De közös emlékek, közös élmények, évek... Sokat jelentett nekem, mivel szerettem.

De most töröljem le azért, mert "na b+, ha te levetted, akkor én is"? Ez inkább a ciki vagy gyerekes viselkedés, nem? Habár lehet, hogy én gondolom rosszul?

2013. szept. 26. 19:55
 15/24 A kérdező kommentje:
Persze, bennem is van tartás, de most... Tényleg nem tudom, hogy mit tegyek?
2013. szept. 26. 20:46
 16/24 anonim ***** válasza:

'11/ Hogy érted ezt, hogy: "a leírásodból nem az jön le, hogy ehhez hasonló szakítás volt a tiétek. " ?'

Úgy, hogy ha baráti viszonyt terveztetek volna ápolni ezután, akkor nem a "nem is tudom, még nem érzem, hogy le akarom venni" lenne a legfőbb érved. Persze ezt nem mondtam biztosra, csak ilyen volt számomra az összbenyomás.

2013. szept. 26. 21:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Minek törölnéd le?

Az életednek a része volt az a korszak is.

Állítsd be, hogy csak te láthasd, és ezzel kész is vagy.

Vagy mentsd le őket egy külön fájlba.

Ha papírkép lenne, kidobnád?

Nekem megvan minden régi fényképem, legfeljebb nem veszem elő nézegetni.

2013. szept. 26. 23:10
 18/24 anonim válasza:
Azonnal!
2013. szept. 28. 10:54
 19/24 anonim ***** válasza:
Atya ég! Szánalom..
2013. okt. 9. 12:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát akinek a fb az élete, annak tényleg kitörlődik az élete is, ha letörlődnek onnan a képei, igaz? Neked a fb jelenti az eddigi életedet? A fb a memóriád?

Ez csak egy oldal, ahol mutogatjátok magatokat egymásnak.

Minek olyat mutogatni magadról, ami már nincs?

Őrizd meg az otthoni gépeden, és ha nagyon hiányzik nézegetheted.

Egy közös fotó lehet egy fontos információ az idegenek felé (akik amúgy nem tudnák) hogy párkapcsolatban vagy, esetleg az elkötelezettség megmutatása másoknak, ismerőseidnek.

De így szakítás után elég gáz ott őrizgetni. Ciki!

Más az, amin egy társasági esemény van, és ő is rajta van, OK, azt nem kell leszedni. de az édeskettes képeket, azonnal!

2013. okt. 9. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!