Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefér a barátságba az, ha egy fiú másik fiú talpát masszírozza?
"Úristen, szerintem szard le mindenki véleményét. Mondok valamit. Lány vagyok. A barátnőmmel kézenfogva sétálok, együtt fürdök vele, megfésülöm a haját, kisminkelem, megmasszírozom, kifestem a körmét, megölelem, megpuszilom. És lezbikus vagyok? Nem. 100%-ig nem. Akkor egy fiú miért ne masszírozhatná meg a barátját? Mert elterjedt ez a "macsóvagyokésheteró és akkor hozzá sem érhetek egy azonos neműhöz". Baromság. Szerintem simán megmasszírozhatja, megölelheti, stb. Van egy határ, ahonnan más lesz ez az egész dolog. Masszírozni is lehet erotikusan, de már nézni is. Akkor rá se nézzen egy másik hímneműre? Ugyan. Mindenki tudja, hogy neki mennyi fér bele. Ha neked belefér, tedd meg, és szarj le másokat.
"
Na ezzel tök felesleges volt előjönnöd. Igen, tudjuk, hogy a lányok miket csinálnak egymás között, mindig is ilyenek voltak, kézenfogva járkálnak egymás haját fésülik, mindent elmondanak... amúgy le merném fogadni, hogy a lányok kb. több, mint 80%-a csókolózott már barátnőjével... ez amúgy elfogadható.
De ezt nem lehet átvinni a fiúkra. Fiúk között ez gáz. A kérdésre pedig: engem kiráz a hideg, ha elképzelem, nagyon nem fér bele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!