Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden elélvezésem maszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden elélvezésem maszti után elég rövid. Tegnap este viszont majdnem 3x annyi ideig tartott, életemben nem éleztem ilyen jót! Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Hát jó sokáig elnyújtottam....mindig mikor már MAJDNEM megvolt abbahagytam. Aztán jó hosszú ideig tartott az orgazmus. Ez azért van mert "késleltettem"?

:D

19/L

2009. nov. 6. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azért van. :) Minél jobban akarod, annál nagyobb lesz az élvezet mikor megkapod.
2009. nov. 6. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:
ESZO - Elnyújtott Szexuális Orgazmus... avagy jóbarát a Google..
2009. nov. 7. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!