Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14 éves lányoknak mi a véleménye arról ha valaki mondjuk egy szimbólumot karcol az alkarjába?
én nem értek egyet az előttem szólókkal . én is karcoltam már szimbólumot , több oszt társam is . és had döntse már el az ember hogy mit csinál a testével ! szerintem ha akar akkor had karcoljon akár politikai jelet akár szerencseszámot,neveket mert nem koz bajt , ha meg elfertőződik az az ő baja :D
15/F
Azt, hogy egy pszichológus nem ártana.
Kedves 15 éves önmegvalósítók/szabadságmániások!
El fogtok érni egy kort, amikor felelősségteljesen, és tényleg szabadon tudtok majd döntést hozni. Ti most úgy érzitek, hogy ez már elérkezett. Higgyétek el nekem: nem. Nem. NEM.
Az útkeresés a kamaszkor velejárója, de pár év múlva ti fogtok a leginkább szörnyülködve visszagondolni egy két tettetekre, gondolatotokra. Ez nem hangzik túl jól, de sajnos (igazából szerencsére) így van. Már azokkal, akiknek sikerül időközben felnőniük.
"én is karcoltam már szimbólumot , több oszt társam is ."
Kisegítő iskola? Elég rossz munkát végezhetnek a gondozók.
kedves 17:07 (1.)
eléggé le vagy maradva , mert az összes iskolába csinálják... ja és
egészségügyi szakközép nem kisegítő iskola .
15/F
17-es: Pontosan tudom, mi zajlik az iskolákban. Egyrészt az, hogy mindenhol előfordul nem jelenti azt, hogy a normálisabbak megteszik.
Hiába hiszitek azt, hogy tudtok normális döntéseket hozni, ez NEM igaz. Ez a kor szól az önkeresésről, az érzelmi instabilitásról, így egy ma jó ötletnek tűnő dolgot 3 hónap múlva hülyeségnek titulálhatsz.
És ez egy ilyen szélsőségre (értsd: eltér a normától. Az más kérdés, hogy a józan észtől is, de ez már az én véleményem...) különösen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!