Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ekkora égést hogy lehet túl élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora égést hogy lehet túl élni?

Figyelt kérdés
Ma suliban, az egyik lépcsőnél sikerült hatalmasat zakóznom (a bokám meg is zúzódott).Mindezt az aki tetszik nekem látta is, sőt az osztálytársai segítettek fel. Szerintetek ezt mégis hogy lehet túl élni? Ezek után én nem merek a szemébe nézni.

2013. szept. 26. 15:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Sehogy, válts sulit.
2013. szept. 26. 15:50
 2/17 anonim ***** válasza:
48%

xDDD

Sok sikert!!

3/17 anonim ***** válasza:
82%
Elesni égés? Nem. Ráadásul jó nagy paraszt, hogy nem Ő segített fel.
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

véletlen balesetek történhetnek..

és ez baleset volt nem égés.

2013. szept. 26. 15:51
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Sosem értettem, az ilyenen miért kell ekkora lelkit csapni. Elestél, na bumm. Legalább most már tuti, megjegyezte az arcod, és lesz beszélgetés téma, mert te vagy az a szegény lány, aki összezúzta magát. Ha égsz, azon nevetni kell és kész.

Ha tudnád, én milyeneket égtem már életemben! Nem olyanokat, hogy 'jaj, hasra estem'! Ezek igazából marha vicce dolgok, tanulj meg rajtuk nevetni, sokkal szebb lesz az életed...

2013. szept. 26. 15:54
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt :)
2013. szept. 26. 15:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden csoda 3 napig tart. Le se fogják szarni, csak te hiszed azt, hogy veled foglalkozik mindenki, hidd el nekem, nagy ívben szarnak rád.
2013. szept. 26. 15:59
 8/17 anonim ***** válasza:
16%
ezt már elcseszted,amikor elestél akkor valami mutatványt kellet volna produkálnod mintha direkt csinátad volna
2013. szept. 26. 15:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, ugyan legyen már szíves kifejteni, hogy mi zavarta a mondandómban!
2013. szept. 26. 16:00
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért pontozták le az előttem szólók néhányát.

Egyébként ha akkorát zúgsz, mint a nagykabát, vagy ott maradsz mozdulatlanul és akkor mindenki megijed, hogy mégsem vicces, vagy te is velük hahotázol. Vagy esetleg - ha az előző válaszánál tartunk- benyögöd, hogy legközelebb hátraszaltó lesz, csak még gyakorlod. :D

2013. szept. 26. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!