Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora égést hogy lehet túl élni?
véletlen balesetek történhetnek..
és ez baleset volt nem égés.
Sosem értettem, az ilyenen miért kell ekkora lelkit csapni. Elestél, na bumm. Legalább most már tuti, megjegyezte az arcod, és lesz beszélgetés téma, mert te vagy az a szegény lány, aki összezúzta magát. Ha égsz, azon nevetni kell és kész.
Ha tudnád, én milyeneket égtem már életemben! Nem olyanokat, hogy 'jaj, hasra estem'! Ezek igazából marha vicce dolgok, tanulj meg rajtuk nevetni, sokkal szebb lesz az életed...
Nem értem, miért pontozták le az előttem szólók néhányát.
Egyébként ha akkorát zúgsz, mint a nagykabát, vagy ott maradsz mozdulatlanul és akkor mindenki megijed, hogy mégsem vicces, vagy te is velük hahotázol. Vagy esetleg - ha az előző válaszánál tartunk- benyögöd, hogy legközelebb hátraszaltó lesz, csak még gyakorlod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!