Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbáltátok már a kamagra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltátok már a kamagra nevű potencia növelőt, vagy a dragon power-t? Melyiknek milyen hatása van és valami mellékhatás van-e?

Figyelt kérdés

2013. szept. 26. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs rá írva a csomagolásra?
2013. szept. 26. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

OFF:

Üdv Boci Boci Tarka 2!!!

2013. szept. 26. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas ha fiatalon ilyesmi kell neked. Puhapö-cske
2013. szept. 26. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

A hatása, hogy feláll a pimpid.

A mellékhatás, hogy szívrohamot kapsz.

2013. szept. 26. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:
mi használtunk kamagrát a barátommal kiváncsiság miatt..háát hm..ismerősömék sztoriját elmesélem.egész éjjel gyömöszölte a csajt,de már konkrétan fájt a csajnak,reggel hidegvíz rá,a csaj szájjal elintézte de nem lkangadt le neki csak sokkal később.ha nincs baj a potenciáddal akkor felesleges
2013. szept. 26. 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:

dragon powert próbltam.

marhajó! nekem bejött a hatása :DDDD

viszotn egyszer megszívtam. azthittem leszz valami, d ea barátnőm behisztizett, és egész éjjel nemszóltunk egymáshoz...

fuhh soha senkinek azt az estét...nemállt acerka, de fejem majdszát ment, szivem dobogott mint állat.

előtte, utánna nemvoltiylen soha, mikor akció is lett :D

meg mintha a péniszem nem si emnt volna össze annyira miutan elélvzetem..:D

2013. szept. 26. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi marhaságot írnak össze!
2013. szept. 27. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
11%

# 6/7 Időpont tegnap 14:23

akkor ne kamuzz..Ha a Fa..od működik nincs szükséged ilyesmire:d

Én is fiatal vagyok, ilyen pirulák nélkül, részegen is elgyömöszölök egész éjszaka egy csajt.

Szal ne kamuzzáá puhakuki.

2013. szept. 27. 13:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat,, Az új kapcsival van a baj,, amikor még az ember meg van illetődve,,, ,,
2013. szept. 28. 00:50
 10/11 anonim válasza:
88%

Hihetetlen mennyi segítőkész emberke van itt. Azt gondolják, hogy vicces, ha a feltett kérdésre hülye válaszokat adnak. Belegondolni is rossz, hogy ilyen beteg társadalomnak kell majd a nyugdíjamat kitermelnie.

De a válasz.

Én szedem a Dragon Power-t. Mondhatni rendszeresen aktus előtt. Nekem bejön. Nincs szívdobogás, mindössze kicsit kipirulok, és olyan az érzésem, mint amikor az ember allergiás. De ez csak a bevételtől számított 1-2 óra környékén. A hatása atombiztos eddig. Valamivel késleltet is, de az erekció miatt biztosan nem kell aggódni. Aktus után is 5-10 percig még kemény.

Akik az ismerősük történetét mesélték, azzal ne is törődj. Az ismerősöm ismerősével mindig hajmeresztő dolgok történnek. Ha nincs inger, akkor nem fog állni. De ez le is van írva.

Szóval, ha kell ez, hogy biztos legyél a dolgodban, akkor bátran ajánlom.

Én mondjuk havonta 1-2-szer veszem csak be. :) úgyhogy napi szintű szedésről nincs tapasztalat.

Remélem tudtam segíteni.

2013. okt. 15. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!