Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan toljak ki vele?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan toljak ki vele?!

Figyelt kérdés

Adott egy srác, aki hónapokon keresztül képes volt a szemembe kamuzni, átverni. Aztán hirtelen levegőnek nézett. Ha hívtam nem vette fel, ha írtan neki nem válaszolt...

Nos szeretnék vele kiszexuálni kicsit. Arra gondoltam, hogy régen voltak ilyen csengőhangos oldalak, amire a neten is fel lehetett iratkozni. Az oldalon megadtad a számot, és egy héten kb 3-4 emeltdíjas sms-t küldtek. Nos tud valaki ilyen oldalt?:)

2013. szept. 26. 13:00
 1/4 FTeki válasza:
Vagy inkább adj fel egy szex hirdetést a nevében hadd zaklassák :)
2013. szept. 26. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk mit érsz el vele? Amíg bosszú hajt, addig nem tudod magad túltenni a dolgon. Tojjál rá magas ívben, és keress másvalakit aki bejön. Ez amúgy baromira gyerekes, mennyi vagy, 13?
2013. szept. 26. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd a rendőrség fog veled.
2013. szept. 26. 13:54
 4/4 FTeki válasza:

Bocs az első tippért az igen etikátlan lenne!

Szerintem is felejtsd el, és inkább maradjon meg a büszkeséged.

2013. szept. 27. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!