Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Mi tegyek? Segitség kellene, hogyan értessem meg a ketteskémmel, hogy attól, hogy titkos vagyok, még nem vagyok a bábuja.
Hát ezért jobb független emberrel kezdeni.
Nem mindig ér rá veled foglalkozni, hiszen nem csak te vagy az életében. Mindig második maradsz, és ezt nehéz elfogadni. Ez a baj ezzel, hogy az ember alapjában monogám, és nem bírja elfogadni, ha nem csak vele vannak/törődnek.
Keress egy független pasit, mindenki jobban jár.
Kedves Kérdező!
A gond az hogy nem érted meg azt, hogy szeretőnek mást kíván nyújtani egy férfi, mint társnak.
Ha normális, akkor az ágyban a nő iránt maximálisan figyelmes, az együtt töltött órákban tisztelettel kezeli (pl. időnként virággal lepi meg, reggelit ágyba viszi), az iránta érzett gondoskodását kimutatja ajándékokban (anyagi támogatást is ad, de csak akkor ha tudja hogy ezzel a nőt nem sérti).
Viszont általában nem célja a férfinak az, hogy a nő érzelmileg úgy vonzódjon hozzá mint egy társhoz, ezért nem kívánja vele az együtt töltött időn kívül az életét megosztani. Igazából ezzel a nőnek is jót akar, nem akarja hogy az társként vegye számításba, ezzel illúzióba ringassa magát.
Férfi-nő szeretői kapcsolatban a gond általában az szokott lenni, hogy mi férfiak jellemzően könnyen nyílunk meg szexuálisan, de ez nem jelenti azt, hogy szeretőt érzelmeinket, gondolatainkat illetően is bizalmunkba kívánunk fogadni (de ettől függően szeretettel, tisztelettel kezeljük), addig a nőknek a szexhez érzelem és bizalom kell, és ugyebár az ilyen férfitől még többet akarnak.
36F
Javítás utolsó mondatomhoz:
...(de ettől FÜGGETLENÜL szeretettel, tisztelettel kezeljük)...
Nem akarom felborítani az ő párkapcsolatát,
<<< Akkor a f_szért kúrsz vele r_banc!
csak azt szeretném, hogy engem is emberszámba vegyem
<<< szerető = az a punci akit dugunk és nem akarunk tőle kapcsolatot, gyereket, érzelmeket. A férfiak így állnak hozzá. Tehát ne várd el hogy egy szexuális tárgynál többre tartson.
Valahogy azt szeretném érzékeltetni vele, hogy még ő sem tehet meg mindent!
<<<Már megtett. Arra használ amire szüksége van. És te mentél bele. Üdvözöllek!
De mint nő, mégsem hagyhatom, hogy megalázzon.
<<< Megdugott? Akkor már megtette. Mit várátl ostoba p_csa, hogy ha szerető leszel akkor majd te leszel a második felesége? Nem. Te egy élvezeti cikk vagy aki kerül valamennyibe. Néha egy kis ékszerbe, ajándékba, szívességbe, de a vége mindig ugyanaz. Ha igénye van rá, tárd szét a lábad.
Hiszen ő sem jobb tőlem!!!!!!
<<<Ebben legalább egyetértünk!
"Szeretők! Mi tegyek? Segitség kellene, hogyan értessem meg a ketteskémmel, hogy attól, hogy titkos vagyok, még nem vagyok a bábuja."
Ne kufircolj felre es nem leszel a babuja.
"Azért tehet meg velem bármit,mert többet érzek iránta,mint kellene......"
Nem, azert mert a gyenge jellemed nem csak a hazassagodban, de a mellekvaganyodon is a felszinre jott.
Kedves 8-18-as tökéletesen igazad van............:)
Tőlem írhatnak bárkik bármit, nem ismerik az életemet, nem tudják, mi vezetett ide. De olyan jó látni, hogy ennyi helyesen élő ember van, aki pálcát tör más felett, mert az ő élete olyan tökéletes. Magyarország, én így is szeretlek!!!
Nem lehet, hogy te féltékeny vagy a szeretőd feleségére?
Ha nem hív vissza, biztosan oka van rá, pl. épp az asszonnyal van programja. Ő előtte mégsem hívhat fel téged.
Ezért írtam korábban, h te csak mindig második leszel. Vagy elfogadod ezt, vagy lelépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!