Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mit szeretnek a virágokban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit szeretnek a virágokban?

Figyelt kérdés
Miért jó érzés nekik, ha virágot kapnak? Komolyan nem értem, engem annyira hidegen hagyott, sőt zavart, ha kaptam ballagásra meg erre-arra, de én mondjuk férfi vagyok.
2013. szept. 25. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig a fejhez vágták. Nem is tudom, hogy miért. :D
2013. szept. 25. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
A gesztus a lényeg, nem a virág.
2013. szept. 25. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi nők, szeretjük ha kapunk valamit, csak úgy. Mert jól esik, hogy a másik gondol ránk. Nem nagy logika kell ehhez.
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én most már úgy utálom a Virágokat, mint a Gabriellákat.
 5/8 anonim ***** válasza:
nem a virágot szeretem, hanem hogy olyat akart nekem adni, aminek örülök, és mivel egy virágnak "illik" örülni, meg is teszem :)
2013. szept. 25. 20:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát azt szeretitek, ha elhalmoznak titeket ajándékokkal. Értem.
2013. szept. 25. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt miből szűrted le kedves kérdező? Vagy csak provokálni szeretnél? :-)
2013. szept. 25. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Maximum a gesztust. Mondjuk aki ismer, az tudja, hogy nem szeretem a vágott virágot és pénzkidobásnak tartom: leszedni azt a sok szép virágot, hogy aztán néhány napig az ember nézhesse az agóniájukat. Az, hogy ha "kötelezően" adják valami ünnepen még jobban súlyosbítja a helyzetet.

Vigyázz kérdező, az ajándékozást könnyen túlzásba lehet vinni, és a "de rendes, hogy gondol rám!"-ból rögtön "meg akarja venni a szeretetemet" meg "biztos vár valamit cserébe" lesz.

2013. szept. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!