Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékenykedhet, ha meg sem csókol?
Figyelt kérdés
Majd felrobban, ha valaki megnéz engem, vagy én nézek meg valakit, ha nőt, akkor is (nő vagyok). Bezzeg olyan is volt, hogy egésznap egyetlen puszit adott csak, úgy, hogy egy hétig nem láttuk egymást előtte.2013. szept. 25. 16:34
1/10 acelsziv válasza:
mi a nyavalyának vagy még együtt vele?
2/10 A kérdező kommentje:
Azóta van ez, mióta megszületett a babánk. Mikor még várandós voltam is furcsa volt picit, de azt megértettem. Viszont már 12 hetes a kicsi, tehát már lehet szeretkezni. Persze néha fáradtak vagyunk, a szemem karikás, és maradt rajtam 2-3 plusz kiló is, ami abszolút nem sok, hamar le fog menni. Szóval az is lehet, hogy azért van, mert változtam kicsit, de ha kicsípem magam, a kicsit 1-2 órára a nagyira bízom, és kezdeményezek, akkor is alig-alig hajlandó belemenni a játékba. Egyszer azzal jött, hogy én nem kívánom, pedig ez nevetséges, mert ő nem kíván! De azért halálosan féltékeny, pedig anyaként már kevésbé lennék kelendő...
2013. szept. 25. 16:59
3/10 acelsziv válasza:
Hmm... Próbáltad már ezt vele megbeszélni? Mit mondott?
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, de folyton terel
2013. szept. 25. 17:28
5/10 A kérdező kommentje:
Ő kíván, én nem kívánom, bealudtam, siet valahova.. aztán témát vált
2013. szept. 25. 17:30
6/10 A kérdező kommentje:
Mikor mit mond, de van, hogy semmit
2013. szept. 25. 17:31
7/10 acelsziv válasza:
hűha... Tartottam ettől. Tudod, többnyire arra a témára harapnak az emberek, amivel kapcsolatban vaj van a fejükön.
Pl: egy tolvaj többnyire a becsületnél kezd el ugatni.
Egyszer ne hagyd, hogy elterelje a szót. Pontot kell tenned a dologra, mert csak emészteni fog. Lehet, hogy jó kis vita lesz belőle de mondja meg, miért féltékeny, vagy ha nem tud jó okot mondani, akkor ne csinálja.
8/10 A kérdező kommentje:
Rájöttem. Biztos attól fél, hogy megcsalom, mert ő nem elégít ki.
2013. szept. 26. 22:41
9/10 A kérdező kommentje:
Már csak azt lenne jó tudni, miért nem.
2013. szept. 26. 22:43
10/10 A kérdező kommentje:
És ha nem, akkor ne csodálkozzon!
2013. szept. 26. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!