Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem? Ha igen hogyan? Ha nem hogy tegyem túl magán rajta?
Van egy lány (ő l/14 én f/15) eléggé belezúgtam, elkezdtünk ismerkedni tök jobba lettünk és nagyon úgy tűnt én is tetszem neki. Sajnos tanév közben bajos volt vele beszélgetni. Már épp feltaláltam volna magam amikor fb-n beszélgetünk és elkezdte hogy lenne egy furcsa kérdése. Tökre azt hittem hogy nyitni akár felém mert annyit totojáztam, több körben vissza is riadt hogy mégsem de biztattam hogy mondja csak.
Erre elkezdi hogy fiú vélemény szerint, ha egy fiú eljön egy lányt moziba úgy hogy csak ketten mennek az randinak számít-e? Hát gondolhatják mennyire kiakadtam. Megkaphatják hazudni szóval visszaírtam egy igent. Aztán rákérdeztem hogy azért kérdezi-e mert elhívták. Azt mondta igen. Kérdeztem ki. Annyit mondott hogy nem ismerem úgyse. Aztán nagyon gyorsan elköszönt hogy még tanulnia kell.
Amikor később kérdeztem hogy mégis mert pont belém fektetett ennyi bizalmat. Annyit választott hogy az osztálytársai tök hülyék (ami teljesen igaz) és rajtuk meg rajtam kívül max az öccsét kérdezhette volna.
Ez így egy elég alap
friend-zone-ba dobás de van pár ellenérvem:
1. 99,9% hogy tudta hogy ő tetszik nekem és annyira biztos nem köcsög hogy ezt így az arcomba nyomja.
2. Nem rég még olyan kedves olyan elnéző, olyan figyelmes volt velem hogy abba sem passzol ez az egész.
3. Amikor faggatni kezdtem csak ködösített és egyből le is lépett.
4. Továbbra sem hiszem hogy egyébként nem akadt volna más jobb ember akitől megkérdezze.
Suma: Valószínű bekamuzta hátha így felcsigáz és ráhajtok.
Tudom ez így elég gagyi de épp ezért kérem mindenki véleményét mert én tényleg nagyon szeretném azt hinni hogy még van esélyem.
Látja majd a logikát ebben? És egyetért vele?
Aki szerint van esélyem, az mit tanácsol, mit csinálják?
Aki azt mondja cseszhetem az mit javasol hogy túltegyem magam rajta?
Választásokat előre is kössz.
(A helyesírási hibák miatt bocs, mobilról vagyok. (: )
F/15
Mondd el neki mit érzel. Akár személyesen akár facen, de mondd el!
Mikor én ennyi idős voltam, meg még utána is féltem elmondani mit érzek. Pedig utólag kiderült, voltak érzések, melyek nem voltak viszonzatlanok, de a másik fél is félt. Ha kikosaraz legalább jobban túl tudod magad tenni. Ha pedig ő is érez irántad, akkor valószínű nem bánod meg hogy elmondtad.
Ne bonyolítsd agyon a dolgokat.
Vágj a közepébe: hívd meg moziba, aztán majd alakul valahogy.
szerintem van esélyed. mond meg neki nyiltam hogy szereted és hogy ő szeret vagy nem. De szerintem a lány sem tudja mit csinál, szerinte ez olyan se veled se nélküled kapcsolat. És egyszer ráhajt egy menő srác azt meg te megszivtad. Aztán a csajnak büntudata lesz és megsajnál és visszamegy hozzád. és játszik veled.
Jó esetbe elmentek randizni jártok és minden jó és bla bla bla...
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!