Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, Nektek mennyire fontos, hogy egy srác kondizzon, kigyúrt legyen?
Első válaszolóval egyetértek, semennyire.
Nem az a lényeg szerintem.
# 6/6
Hát kedves Andersen!
Személy szerint nekem nem jön be, hogy egy pasi olyan, mint egy lufi, mert szanaszét van gyúrva, esetleg szed is valamit. Engem egyenesen taszít.
Legyen csinos, vagy akkor inkább legyen vékony, duci, a fene bánja, csak rendes legyen és először is legyen olyan dolog, ami megfog benne.
Párom is vékonyabb alkat és imádom. Amíg meg tud nevettetni, tudok vele komolyan beszélni, mellettem van mindenben és megértjük egymást, hol érdekelne engem az, hogy nincs szétgyúrva? Örülök is neki, mert ő nekem így tetszik.
Azért mert ti, pasik elkönyvelitek magatokban, hogy a csajoknak csak a szanaszét gyúrt, 2 ajtós szekrények jönnek be, nem kéne ráhúzni mindenkire.
Igen, valljuk be a nagy többség mostanság ezt veszi figyelembe, meg azt, hogy jól mutassanak együtt, meg, hogy minden lány csorgassa a nyálát az ő hapijára, de mi itt leírtuk a véleményünket és azt gondolom, hogy amíg nem ismered egyikőnket sem, addig nincs jogod megkérdőjelezni azt, hogy mi az őszinte véleményünket írtuk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!