Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el ha mindennap látom?
Minden nap van ilyen válaszom hasonló kérdésre: majd az idő.
MAJD!
Én is hasonló helyzetben vagyok..nekem az idő nem használ semmit...mondjuk nekem nehezítik is a dolgomat:S
Próbálj meg eggyel elöbbi vagy késöbbi busszal menni ha tudsz vagy állj a busz másik végébe úgy h ne lásd...suliban próbáld elkerülni, ha van emelete a sulitoknak akkor ne azon az emeleten legyél amelyiken ő van...vagy maradj szünetekben az osztálytermetekbe...
egy iskola nagy, könnyen el lehet kerülni egymást..véletlenül is nemhogy direkt...
de csak akkor ha tényleg azt akarod és nem akarsz-e vhogy rájönni h nincs-e igaza a bnőidnek:)
és ha tényleg így érzel akkor lehet h jól döntöttél h el akarod felejteni...de egy próbát megér h alaposabban megvizsgáld a helyzetet:)
de nem értem miért akarod elfelejteni, ha meg se próbálod!!
honnan tudhatod biztosra, ha egyszer nem az ő szájából hallottad.
nem kerülhetsz ki az életben minden kényes kérdést, és még jól is kijöhet.
nekem is volt egy ilyen srác, igaz rövid ideig tartott, de mégis voltunk együtt és tanultam belőle.
én is azt hittem, hogy felsőbb rendű, soha-soha nem nézre rám, és mégis a barátom lett.
semmit nem vesztesz vele!
sok szerencsét!!!
Jól értem,hogy Neked tetszik egy srác,de úgy érzed nem érdekled Őt és ezért nem csinálsz semmit?
Próbálj meg szemezni vele a buszon,próbálj meg közelebb férkőzni hozzá.Ha nem ismeritek egymást érthető,hogy nem érdekled a srácot.Egy próbát megér,hidd el veszteni nem veszthetsz,viszont lehet,hogy ha nem is lesz a barátod,de egy nagyon kedves ismerősöd lesz.
Én is voltam ilyen helyzetben és 1,5évig nem csináltam semmit,aztán mikor elszántam magam kikosarazott...:(
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat:)
Megfogadom őket,de tudom hogy semmi esélyem:(
De azért köszönöm^.^
Attól függ h kinek mi számít jó csajnak(=
Pont ez a baj,hogy nem tom mit gondol rólam=S ezért nem merem leszólítani =/ de köszönöm a segítségeket^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!