Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbámulnak, pedig nem öltözök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbámulnak, pedig nem öltözök kihívóan?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,egyáltalán nem öltözök kihívóan, nem sminkelem magam. Szimplán csinosan,fiatalosan öltözködöm,de még így is simán kinézek az emberek szerint 18-nak. Nem r*bancoskodok,de mégis leszólítanak az utcán/buszon/városban nagykorúak...Már nem azért, de kicsit megijedek néha, mikor egy-egy olyan ember öhm..érdekes dolgokat kiabál utánam..Mint mondtam,egyáltalán nem öltözök kihívóan, szóval nem igazán értem,mégis mire fel van ez... Mit csináljak? Nekem ez elég ciki...

2013. szept. 23. 21:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ömm... Kösz de tudom mi a különbség a kettő között... ősszel hogy a >>Đ[#]##< takargassam magam,mikor pulcsiba és kabátba járok...?
2013. szept. 24. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Az alakod jó, ez miatt szólítanak le és bámulnak meg. Hogy az arcod milyen az meg más kérdés, mert általában aki arra is egy szépség azt csak bámulni szokták. Talán, mert lefagynak vagy zavarba jönnének vagy esetleg az önbizalom nullára csökken. Én ezt gondolom.
2013. szept. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!