Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amy Winehouse szép? Netán szexi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amy Winehouse szép? Netán szexi?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

halott.

egyèbkènt szèp sosem volt, viszont volt szemèlyisège, amit tudott viselni. ettol volt szimbòlum, szexi, eredeti ès kulonleges.

nem kell feltètlenul szèpnek lenni ahhoz, h valaki szexi legyen!

2013. szept. 23. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Életében se volt szép, elég csúnya zsidós feje volt.
2013. szept. 23. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
szebb volt, mint a mai nagyseggű "sztárok"....
2013. szept. 23. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Halottról jót vagy semmit!Válaszadók közül valakiknek nem sikerült megtalálni,hogy hol van a határ a "még viccelődés" és "ez már ízetlen" között.+hozzá tenném attól még,hogy valaki nem keresztény,hanem zsidó lehet szép.A szépség nem a vallástól függ kedves 12.válaszoló. -.-".Egyébként szerintem nagyon szép volt.Sőt gyönyörű volt,mikor még nem volt drogos.Itt egy példa,hogy mit tesz az emberrel a drog.

Én szeretem Amyt és példaképnek is tartom,hogy miért: Mert szókimondó volt,szimpatikus,nagyon tehetséges és fantasztikus hangja volt.+ szép is volt és a stílusa is tetszik. :)

Én lány vagyok,de ha választanom kéne külső szerint egy Májli Szájrusz,Niki Minázs vagy Amy Winehouse között biztosan nem egy r*bancot választanék,hanem Amyt.

2013. szept. 24. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:
A vallástól valóban nem függ a szépség, a származástól viszont igen. Van akinek a kínaiak nem tetszenek, van akinek a négerek, van akinek a zsidók. Ez van.
2013. szept. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!