Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amy Winehouse szép? Netán szexi?
halott.
egyèbkènt szèp sosem volt, viszont volt szemèlyisège, amit tudott viselni. ettol volt szimbòlum, szexi, eredeti ès kulonleges.
nem kell feltètlenul szèpnek lenni ahhoz, h valaki szexi legyen!
Halottról jót vagy semmit!Válaszadók közül valakiknek nem sikerült megtalálni,hogy hol van a határ a "még viccelődés" és "ez már ízetlen" között.+hozzá tenném attól még,hogy valaki nem keresztény,hanem zsidó lehet szép.A szépség nem a vallástól függ kedves 12.válaszoló. -.-".Egyébként szerintem nagyon szép volt.Sőt gyönyörű volt,mikor még nem volt drogos.Itt egy példa,hogy mit tesz az emberrel a drog.
Én szeretem Amyt és példaképnek is tartom,hogy miért: Mert szókimondó volt,szimpatikus,nagyon tehetséges és fantasztikus hangja volt.+ szép is volt és a stílusa is tetszik. :)
Én lány vagyok,de ha választanom kéne külső szerint egy Májli Szájrusz,Niki Minázs vagy Amy Winehouse között biztosan nem egy r*bancot választanék,hanem Amyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!