Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami fehéres izé folyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami fehéres izé folyik belőlem, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és észrevettem hogy valami ilyen sűrű fehéres dolog folyik belőlem,szaga nincsen meg semmi de nem tudom mi lehet ez vagy hogy mitől lehet
2013. szept. 23. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a folyadék általában akkor jön amikor peteérésed van :) Ne aggódj miatta ez természetes :)
2013. szept. 23. 18:30
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Ondó. Vigyázz vissza ne folyjon, mert akkor terhes leszel.
2013. szept. 23. 18:30
 3/12 A kérdező kommentje:
de nagyon durván sok..ez biztos hogy normális? :O
2013. szept. 23. 18:31
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem igen a másodikra meg rá se hederíts mert belőled nem folyhat ondó. Ha aggódsz miatta kérdezz rá anyukádnál is, nekem is szokott lenni hol sok hol kevés hol semmi. 16/L
2013. szept. 23. 18:33
 5/12 zoliba' ***** válasza:
a fehérfolyás is lehet. Okozhatja gyulladás is. De miért nem édesanyáddal beszéled meg ezeket? Hová fajul a világ?...
2013. szept. 23. 18:34
 6/12 A kérdező kommentje:
anyukámmal nem birom,mert elváltak még mikor kicsi voltam és azóta nem hallottam róla semmit..
2013. szept. 23. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Elnézést, akkor nagymamád, nővéred vagy akár apukád is szóba jöhet meglepő de sokszor ők is tudják,hogy mi a helyzet :)
2013. szept. 23. 18:38
 8/12 A kérdező kommentje:
igazából egyszerűbbnek tűnt csak igy névtelenül megkérdezni,és köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 23. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:
#4 Miért hazudsz neki? :|
2013. szept. 23. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Ondó vagyis más néven sperma csak a férfiak által termelhető és mivel a kérdező írta ,hogy 16 éven LÁNY gondolom nem hazudok ha azt mondom ,hogy peteérése van.
2013. szept. 23. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!