Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki urológián? Milyen ott egy vizsgálat és meddig tart körülbelül?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok 18 éves, de mindenféleképpen el kéne mennem. Igazából úgy szeretnék, hogy ne tudjanak róla semmit a szülők, mert ez elég kínos nekem... (ha valami komolyabb probléma lenne, azt már úgyis elmondanám) Van külön felnőtt és gyerek urológia? Ha kérnék időpontot és elmennék, milyen lenne? Miből áll egy vizsgálat? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. szept. 23. 17:49
1/2 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy felkeresni felkereshetsz egy urológiát szülők nélkül is. Beutaló nem kell és van gyermekurológia gyermekkorházakban. Ha valami komolyabb baj van (pl. műtét kell hozzá) szülői beleegyezés kell, így nem kell nagyon félned a dolgoktól.
A vizsgálat menete attól függ, hogy mi bajod. Erre nem tudunk írni biztosat. Bemész, elmondod miért mentél, miért érzed, hogy baj van és célirányosan megvizsgál a bácsika. Nagy a valószínűsége, hogy felfektet egy ágyra, letolod a gatyót, felhúzod a pólód és megvizsgál. Nem tart sokáig, pár perc az egész és kibírható a vizsgálat. Ha egyéb kérdésed van privátban is kérdezhetsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! :)
2013. szept. 25. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!