Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megmagyaráznátok nekem ezt az óriási ellentmondást?
Amiről beszélni akarok, szerintem az egyik legigazságtalanabb dolog a mai világban. Tehát:
Amelyik fiú "nem mer odamenni egy lányhoz", az megkapja a jelzőket; töketlen, puhap..., stb...
Ugyanakkor máskor meg az a baj, hogy "Mit képzel magáról ez a pasi, hogy csak úgy leszólít, idegenekkel sosem állok szóba, stb..."
Nem gondoljátok, hogy el kéne már dönteni, hogy mit akartok?!
eddig sajnos csak ez a tipus fordult elő velem
Ez azért van, mert aki normális, az fél.
Az sem biztos ám, hogy egy nő mindkét nézetet képviseli és hangoztatja. Tudod, nem vagyunk teljesen sablongyártottak, hogy amit az egyikünk a száján kiejt, annak mindnyájunk fejében fellelhetőnek kelljen lennie.
Én pl. sosem neveztem még csak gondolatban sem "töketlennek" azt, aki fiú létére habozott lépni. Emberinek tartom csupán őket, semmi másnak. Egy vadidegen közeledését viszont biztos, hogy figyelmen kívül hagynám. Nem azért, mert prűd vagyok és a "modern bolondságot" látom benne, hanem mert kiskoromtól fogva bizalmatlanságot neveltek belém, aztán az élet is úgy hozta, hogy csalódnom kelljen az emberekben, mindezt pedig tetézi a szociális fóbiám. Ismerős esetében más a helyzet, úgy már volt példa a kezdeményezésemre.
Valahol csak el kell kezdeni. Először még mindenki idegen.
Az eleje viszont nagyon tetszett. Örülök, hogy nem csinálod azt, mint sokan mások.
Persze, nyilván nem egymást ismerve születünk senkivel, de mikor úgyszólván akaratunkon kívül történik meg az első találka (közös iskolai/munkahelyi közeg, vagy épp barátok/rokonok bemutatásán keresztül), mégis kötetlenebb az ismerkedés, hiszen nincs miért gyanút fogni és a "basszus, most bepróbálkoztak nálam, akarnak tőlem valamit" gondolat sem lebeg szem előtt, nincs tét vagy különösebb cél. Ettől még természetesen nem kell felhagynod minden reménnyel, inkább azt javasolnám, hogy olyan helyen ismerkedj, ahová lazítani járnak az emberek, ne pedig a túltömött tömegközlekedési járműveken, mint egyesek (nem ismerem az ezzel kapcsolatok szokásaidat).
És köszi!:)
a 3as nem jót írt.
több szempontból is hibás.
ha megvársz ilyen reagálásokat,akkor nem nálad van a kontroll,ami a legalapabb hiba,nem te választasz így,nem te irányítasz,vagyis a sikerre minimális az esélyed.
a másik meg,hogy én egy viszonylag jó pasi vagyok,de markánsabb,magas,izmosabb,ezért nem fognak mosolyokat osztogatni,elsőre inkább félelmet ébresztek,ezért szoktam ezt különböző módszerekkel tompítani.
pont erről szól a direkt nyitást,vagy zárkózottabbaknál az indirekt nyitás,hogy nem téged választanak.
amit meg kérdezel,ez a mit képzel magáról a pasi,hogy csak úgy leszólít felháborodás lefordítva női nyelvre-tahó volt a szövege fellépése,sz-ar volt a dumája,elvesztette beszélgetés közben a kontrollt,bukta a shit teszteket,ezeket jelenti,a jelen helyzetet minősíti valójában.
és az utolsó mondatodban is ott a kontroll felkínálás az alap hiba,te döntsd el mit akarsz,mint lépsz,ku-rvára ne várjál semmilyen döntést nőtől,mert ugrik a konroll és bukod a nőt.
Hagyjad már ezt a PUjA marhaságot utolsó. Az egész egy jó nagy üzlet, hogy jakuzzijuk legyen az olyan kis kopasz törpéknek, mint ez itt [link]
Úgy beszélsz, mintha nem létezne csaj, aki elutasított. Pedig ha nem figyeled a jelzéseit, akkor ugyanannyi leszólításból sokkal kevesebb lesz sikeres.
Őszintén (bár ez olyan, mintha egy MLM ügynöktől várna az ember őszinteséget), eddig összesen kb. hány nőt szólítottál le NEM szórakozóhelyen, akik közül a végén dugás is lett. Mert telefonszámot, Facebookot meg email címet ne számítsd már annak, ha a végén semmi nem lett a csajjal.
Lányok, megmagyaráznátok nekem ezt az óriási ellentmondást?
Amiről beszélni akarok, az még igazságtalanabb! Tehát:
Sok lány a platinaszőke hajra esküszik, de ha kimegyek az utcára, akkor látok rengeteg barnát, vöröset, feketét!
Nem gondoljátok, hogy el kellene már dönteni, melyik hajszín a menő?
Nem vagyunk ám egyformák. Van, aki zaklatásnak veszi, van aki kedves érdeklődésnek. Mondjuk ez attól is függ, mennyire átlátszó a hapsi, és fontos, hogy amíg én nem adtam jelet, ne másszon rám. Ezt azt takarja, hogy ne kenjen fel a buszon az ablakra, és ne a járda mellett, a sárban menjek csak azért, mert ő nagyon közel akar húzódni. Illetve az is idegesítő, amikor meglát, és szinte körbefon a kezeivel, hogy ne tudjak "menekülni."
Beszélgessen, de ne akarjon minden áron letapizni az első pár találkozásunkkor. A leszólítós dumák is átlátszóak szerintem.
Persze ezt én gondolom így, mondom lehet, hogy más lánynak más a véleménye, és nem kellene minden véleményt egy kalap alá venni, mert abból tényleg csak ellentmondás lesz. Akiben meg egy személyben létezik ez, az hülye p*csa, azt hagyni kell. Mondjuk a fiúknak inkább az ilyenek tetszenek, dehát az ő bajuk. >.<
18/L
15. Am. jót írt a hármas. Marhára nincs szükségem valakire, akire kontrollál, befolyásol. Nem vagyok Marionette bábu, akit lehet jobbra-balra rángatni, aztán amikor meguntuk, kicsit szórakozni vele meg mással is, mert "úgyis mi irányítunk."
A másik végletre sincs szükségem, gyáva kisfiúra.
Az a titka, hogy tudd egyenlő félként kezelni a lányt, és ne úgy nézz a kiszemeltedre, mint egy másik faj képviselőjére, hanem mint egy csodára, akinek igen számít a véleménye, akarata, de ha esetleg téved, azt is meg merd neki mondani.
18/L
Mondjuk a fiúknak inkább az ilyenek tetszenek, dehát az ő bajuk.
Dehogyis!!
"hanem mint egy csodára,"
Nem csoda. EMBER! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!