Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem ráz ki a hideg ettől az embertől? De durván?
Figyelt kérdés
Pedig mindenhol azt olvastam ,hogy a nők "kedvence" volt ,hogy körbe rajongták valami misztikus vonzalom miatt. És ez így is volt ez tény. Még a Boney M dalt is írt róla. Hát engem már képektől hideglelés kerülget. Esküszöm ijesztő...
2013. szept. 20. 23:23
21/22 anonim válasza:
Hogy valami tudományos magyarázat is jöjjön:
Rendkívül szeggesztív személyiség volt,elhitette a cárral,hogy ő egy szent ember.
Egyszer meggyógyította a cár fiát és teljesen a hatalma alá került a cári család,sehova sem mentek nélküle.Befolyásos lett,és szexorgiákat tartott.
A halála igaz,összeesküvők tették el láb alól.Megérezte a mérget a sütiben ezért kiköpte és próbált elmenekülni.Rálőttek de nem ejtett halálos sebet a golyó ezért zsákban a Volgába dobták.Még ott is élt egy darabig mert próbált kimászni..
22/22 anonim válasza:
hmm nem is tudtam ezeket róla. hasznos ez az oldal.:) a kérdésre válaszolva engem is kiráz tőle a hideg, menekülnék előle. tényleg félelmetes.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!