Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tündöklő Charmander kérdése:
Van olyan pasi/nő akivel összejönnétek erről az oldalról?
Figyelt kérdés
és ha igen ki, vagy mennyi :D
csak kíváncsiság.
nekem 1 pasi van, lányból jóval több :D
2013. szept. 20. 22:33
11/16 Didiiayer válasza:
Hogy őszinte legyek, nincs.
12/16 anonim válasza:
Olyan van itt, akivel már voltam együtt :) Ex jelen, next még várat magára, nem hiszem, hogy itt fogom megtalálni.
14/16 anonim válasza:
Egyik nőt sem ismerem eléggé ahhoz, hogy azt mondhassam összejönnék vele.
15/16 anonim válasza:
A khalocsai csődörrel szívesen megismerkednék.
16/16 anonim válasza:
Mivel a kérdés feltételes módban van, szóval kivel jönnénk össze az oldalról... és Dowd-ra nagyon kíváncsi vagyok :-D
A válaszai alapján egy kissé perverz urológusra tippelnék :-D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!